• en

Misjonsarbeid

Vi sender ut misjonærer til hele verden, med en hensikt om å kjenne Gud og gjøre ham kjent i nasjonene. 

Start video

MULIGHETER

Har du et hjerte for at de som ikke kjenner Jesus skal få muligheten til å høre om han? Ønsker du å være med å nå ut til de som lider? Lengter du etter å se samfunnsgrupper, byer og nasjoner forvandlet av Guds sannhet?

Som utsending i UIO kan du være med å bety en forskjell!

TRENING

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan utrustes for å engasjere deg i nasjonene? Alle som jobber i UIO, både i Norge og i utlandet, starter med en Disippeltreningsskole. Vi har også flere aktuelle videregående skoler i Norge og utlandet.
Les mer her

TEAMBUILDER

Ønsker du å bidra i et allerede eksisterende misjonsarbeid? UIO Norge har i dag rundt 105 langtidsutsendinger i misjonstjeneste i ca. 40 land. Disse jobber med disippelgjøring, samfunnsutvikling, menighetsplanting og mye mer blant folkene der de tjenestegjør. Her er det plass til deg!

PIONERARBEID

Ønsker du å bety en forskjell på steder der de ikke har hørt evangeliet? Det finnes fortsatt over 7000 unådde folkegrupper der det er lite eller ingen pågående arbeid for å nå ut til disse. Kanskje du skal være med å starte noe der det ikke finnes noe engasjement?

BISTANDSARBEID

Ønsker du å bety en forskjell og være en stemme for de stemmeløse? Vi har ulike tjenester fokusert på barmhjertighet, helse og samfunnsutvikling i UIO Norge, som for eksempel YWAM Medical Ships i Papua Ny-Guinea og skoleprosjekt i Etiopia. Vær forskjellen du ønsker å se i verden!

BIBEL

Har du lidenskap for å se hvordan Guds ord forvandler individer og samfunn? I UIO kan du engasjere deg i å gi Guds ord videre. Et av prosjektene våre er BELT som fokuserer på å utruste ledere til å multiplisere sannhet.
Les mer her

HVA NÅ?

Har du hjerte for misjon, men syns det er vanskelig å vite hvor du skal begynne? Vi hjelper gjerne med veiledning om muligheter, trening, samtaler og tilrettelegging. Kontakt oss for en uforpliktende samtale eller hvis du ønsker en misjonsveileder på et at våre sentre.

FAQ: OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVA VIL DET SI Å VÆRE UTSENDING FRA UNGDOM I OPPDRAG NORGE?

Våre misjonærer blir sendt ut fra ett av våre tolv sentre i Norge, og skriver en partneravtale med senteret de er sendt ut fra. Det er det lokale UIO senteret som veileder, legger til rette, følger opp, bidrar med det formelle og holder debrifing med utsendingene. Vår utsendingsprosess er relasjonsbasert, og det er viktig for oss at de på senteret og utsendingene blir kjent før de reiser ut.

MÅ JEG HA EN UTDANNELSE FOR Å SENDES UT MED UIO?

Minstekravet for å være utsending med UIO er en Disippeltreningsskole (DTS) med UofN. Mange av UIOs utsendinger bruker sin utdanning i sitt arbeid, for eksempel medisin, pedagogikk, ingeniør, teologi og diakoni. UIO sender også ut mennesker uten formell kompetanse.

FÅR JEG LØNN?

UIO er en ideell organisasjon, og organisasjonens ledere og medarbeidere er kalt til å leve i avhengighet til Gud for økonomisk forsørgelse. Ingen som jobber i UIO får lønn fra organisasjonen, men reiser opp et nettverk av støttepartnere som står med en i tjenesten.

HVOR LENGE MÅ JEG FORPLIKTE MEG?

I UIO kan du reise ut på korttidsturer, som ettåring eller for mange år. Våre utsendinger har vært ute i alt fra ett til 30 år, alt ettersom Gud leder den enkelte. For å kunne få partneravtale som utsending fra et av våre sentre i UIO, med den støtten det innebærer, må du ha til hensikt å være ute i minimum to år.

HAR DU SPØRSMÅL?

Har du noen spørsmål, eller har du et hjerte for misjon og ønsker å reise ut? Ikke nøl med å ta kontakt – vi vil gjerne høre fra deg! Kontaktinformasjon finner du her.

Copyright © 2022 Ungdom i Oppdrag Norge
Ungdom i Oppdrag Norge er en del av den internasjonale bevegelsen Youth With A Mission

YWAM International  /  UofN